Papa Mama Cafe - De leukste en leerzaamste apps voor ukkies!

PM Cafe Mediawijsheid voor ukkies

Het Papa Mama Café bestaat al een paar jaar en wordt door ouders met veel plezier bezocht. Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar om vragen en tips te delen over het opvoeden en opgroeien van je kind(eren). Koffie en thee is gratis en er is oppas voor de kleintjes!

Iedere maand staat er een thema centraal zoals voeding, slapen, spelen, mediawijsheid bij ukkies. Het zijn thema's die ouders zelf hebben bedacht! Er is altijd een deskundige aanwezig aan wie je een opvoedvraag kunt stellen.

Thema: De leukste en leerzaamste apps voor ukkies!

Voor kinderen van nu is spelen met media iets van alledag. Dreumesen, peuters en kleuters swipen zo naar hun favoriete filmpjes en apps! Veel ouders beseffen dan ook dat het verstandig leren omgaan met media een steeds belangrijker onderdeel van de opvoeding is geworden. Maar hoe pak je dat als ouder het beste aan? Wat zijn bijvoorbeeld leerzame apps en video’s voor een kind om zijn taalontwikkeling te stimuleren? Leesconsulente Miranda Hartgers kan je er alles over vertellen.

Niet verplicht, maar wel leuk: neem je tablet of smartphone met apps mee om te kunnen delen met andere ouders!

Kom gezellig langs, gewoon doen!

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders met kinderen o t/m 4 jaar 14 november
10:00 tot 11:30
Bibliotheek Drachten