Papa Mama Cafe - Een fijne nacht voor jou en je kleintje

PM Cafe thema slapen

Het Papa Mama Café bestaat al een paar jaar en wordt door ouders met veel plezier bezocht. Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar om vragen en tips te delen over het opvoeden en opgroeien van je kind(eren). Koffie en thee is gratis en er is oppas voor de kleintjes!

Iedere maand staat er een thema centraal zoals voeding, slapen, spelen, mediawijsheid bij ukkies. Het zijn thema's die ouders zelf hebben bedacht! Er is altijd een deskundige aanwezig aan wie je een opvoedvraag kunt stellen.

Thema: Een fijne nacht voor jou en je kleintje

Een kind bruist van energie, toch? Je kind heeft voldoende slaap nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen, te groeien en overdag voldoende energie te hebben. En voor jezelf is een fijne nachtrust ook heel erg fijn! Duidelijkheid helpt bij het slapen en voorkomen van slaapproblemen. Hoe breng je structuur aan in je dag- en nachtritme? Wat is de invloed van eten of drinken, de slaapomgeving en hoe kun je overprikkeling van je kind voorkomen? Deel je ervaringen met andere ouders en vraag tips aan pedagoge Dorothea Jansen!

Kom gezellig langs, gewoon doen!

Voor wie? Wanneer Locatie
Ouders met kinderen o t/m 4 jaar 12 december
10:00 tot 11:30
Bibliotheek Drachten