Aanmelden voor JIP zomerkampen 2018

zomerkamp

Vind jij het leuk om mee te gaan op kamp? Andere (pleeg)jongeren te ontmoeten, veel activiteiten te ondernemen en een hoop lol te maken?                              

De stichting JiP (jongeren in pleeggezinnen) organiseert ook in 2018 weer een zomerkamp voor jongeren.

Het zomerkamp

Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 5 augustus  tot en met vrijdag 10 augustus 2018. Dit zomerkamp is voor (pleeg)kinderen in de leeftijd van 12 jaar  t/m 16 jaar. De kosten voor deze week bedragen € 180,-  De kampweek wordt gehouden in het dorpje de Moer nabij de Drunese duinen in Noord-Brabant. Het kamp staat in het teken van workshops, zwemmen, sport, spel, disco, inspanning en ontspanning,  gezelligheid en ga zo maar door. Het zomerkamp heeft een maximum van 40 jongeren.

Behalve genoemde activiteiten  is er ruimte om met lotgenoten verhalen en ervaringen te delen. Je ontmoet andere pleegkinderen en je ontdekt dat er veel meer van deze jongeren dezelfde dingen meemaken. De leiding bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die werkzaam zijn binnen pleegzorg, studerend zijn in deze richting, affiniteit hebben met de doelgroep of zelf pleegouder zijn.

Heb je zin om mee te gaan?

Meld je snel aan!
Dit kan door het aanmeldformulier van de website www.stichtingjip.nl van de stichting te downloaden,  in te vullen, te (laten) ondertekenen en op te sturen.

Heb je nog vragen?
Bezoek onze website www.stichtingp.nl  of bel Koen Melis 06-40739639. Mailen kan ook naar: koenmelis@ziggo.nl.