Fotografeer jouw favoriete buitenspeelplek!

Fotochallenge 2019

Maak kans op het winnen van jouw favoriete (sport)outfit t.w.v. 100 euro!

In de Week voor de Gezonde Jeugd (11 t/m 15 maart 2019) start JOGG Smallingerland de Fotochallenge 'Mijn favoriete buitenspeelplek'.

Wie de mooiste foto weet te maken van haar of zijn favoriete buitenspeelplek of -sportplek in Drachten of omgeving*, wint een (sport)outfit naar keuze ter waarde van 100 euro! De waardebon is te besteden bij Leffel Sportswear Drachten. 

Logo Leffel Sportswear Drachten

 

 


Meedoen

Foto's kunnen tot 1 april 2019 ingestuurd worden per mail naar Ytsje Damstra: y.damstra@smallingerland.nl. Vermeld hierbij duidelijk de naam van de fotograaf en de locatie van de foto.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. 

Voorwaarden

  • De buitenspeelplek of buitensportplek moet in Smallingerland zijn (Drachten, Oudega, Opeinde, Boornbergum, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Houtigehage, De Wilgen, Nijega, De Tike, De Veenhoop, Kortehemmen, Goëngahuizen en Smalle Ee.)
  • Er mogen geen herkenbare personen op je foto staan
  • Stuur je foto uiterlijk 31 maart 2019 toe naar y.damstra@smallingerland.nl
  • Je mag maximaal 2 foto's per locatie insturen. Maximaal in te sturen foto's is 10 foto's per deelnemer.
  • Vermeld bij iedere foto duidelijk je naam en de locatie van de foto. Je gegevens geven we niet door aan derden.
  • Als je jonger bent dan 16 jaar, vraag dan toestemming van je ouders
  • Met het insturen van je foto ga je akkoord dat de foto mag worden gebruikt voor publiciteitsmiddelen, zoals website, Facebook, etc. Dit doen we zonder  naam- of bronvermelding.
  • De jury beoordeeld de inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

*www.bewegenindrachten.nl - online omgevingsontdekker

Bewegen in Drachten kan altijd en overal. Op de website www.bewegenindrachten.nl staat een omgevingsontdekker. Deze website is een hulpmiddel om te ontdekken waar in Drachten gesport en gespeeld kan worden. Denk hierbij aan skaten, skeeleren, zwemplekken, volleybal, sportparken, tennis, voetbal (pannakooi), ruitersport, info over wandel- en fietspaden en dergelijke. Aanvullingen en tips voor deze online omgevingsontdekker kunnen gemaild naar communicatie@smallingerland.nl.

Poster/flyer Fotochallenge 2019