Goede opkomst proefles Voel je goed!

Logo Bibliotheek Drachten

Belangstellenden konden afgelopen woensdag 26 juni ‘proeven’ aan de cursus Voel je goed! Deze cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met taal én die willen werken aan een gezond gewicht. De cursus start vanaf 11 september, duurt een half jaar en wordt georganiseerd door Bibliotheek Drachten.

Cursus over gezond eten en bewegen in makkelijke taal

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst kregen de aanwezigen uitleg over de cursus. Hoe ziet een les er uit en wat komt allemaal aan de orde? Men kon het materiaal inkijken en kennismaken met de trainers. De cursus wordt gegeven door twee vrijwilligers en diëtiste Jelleke Kuipers. Jelleke zal ongeveer 5 keer individueel advies geven aan de cursisten. Ook een gezamenlijke uitstapje naar de supermarkt is onderdeel van de cursus.

Aanmelden

Heeft u moeite met taal en wilt u wel graag wat hulp bij gezonder eten en meer bewegen? Of kent u iemand voor wie dit iets kan zijn? Er is beperkt plek, dus meld u snel aan. De cursus en diëtist zijn gratis. De lessen worden wekelijks gegeven in een kleine groep. De deelnemers komen bij elkaar in Brede School de Wiken van 9.00 - 12.00 uur. Opgave via Bibliotheek Drachten, telefoonnummer 0512 - 512680.