Gratis theateravond Puber in huis? Een toer!

Puber in huis een toer

UITVERKOCHT!
Helaas, er kunnen geen tickets meer worden besteld!

In de Week van de Opvoeding 2019 organiseert Carins de theateravond 'Puber in huis? Een toer!' 
Deze gratis theatershow door Marina van der Wal is op donderdagavond 10 oktober om 20.00 uur in Schouwburg De Lawei in Drachten. Het belooft een avond te worden vol herkenning, humor en tips over het eeuwige gedoe rondom huiswerk, grenzen stellen, op tijd thuiskomen en loslaten. De theateravond is bedoeld voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool of op het voortgezet onderwijs en voor professionals die met jongeren werken.

Over Marina van der Wal

Marina is inmiddels voor veel ouders een bekende. Ze is regelmatig te horen en te zien in diverse radio- en tv-programma's. Als moeder van twee 'bijna-klaar-pubers' is ze co-auteur van meerdere boeken, waaronder de bestseller 'Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek'.

Marina bespreekt in haar theatertoer op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers vaak zitten. Aan de ene kant hebben (pre-)pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze een stapje terug moeten doen in het leven van hun kind. Aan de andere kant zie je dat (pre-)pubers, mede door de ontwikkeling van hun brein, juist duidelijke sturing nodig hebben.

Infomarkt

Vanaf 19.15 uur en in de pauze is er een Infomarkt waar bezoekers vragen kunnen stellen over alles wat er komt kijken bij opvoeden van een (pre-)puber, zoals, relaties, seksualiteit, pesten, alcohol of drugs en vrijetijd.

UITVERKOCHT!
Helaas, er kunnen geen tickets meer worden besteld!