JiP Zomerkampen voor pleegkinderen

Zomerkamp JiP

De stichting Jongeren in Pleeggezinnen (JiP) organiseert ook in 2017 weer een zomerkamp voor jongeren en een lang kampweekend voor kinderen uit pleeggezinnen.

Vind jij het leuk om mee te gaan op kamp? Andere (pleeg)jongeren te ont-moeten, veel activiteiten te ondernemen en een hoop lol te maken?

Het zomerkamp wordt gehouden van zondag 6 augustus tot en met vrijdag 11 augustus 2017. Dit zomerkamp is voor (pleeg)kinderen in de leeftijd van 12 jaar t/m 16 jaar. De kosten voor deze week bedragen € 180,- De kampweek wordt gehouden in het dorpje de Moer nabij de Drunese duinen in Noord- Brabant. Het kamp staat in het teken van workshops, zwemmen, sport, spel, disco, inspanning en ontspanning, en ga zo maar door. Het zomerkamp heeft een maximum van 40 jongeren.

Behalve genoemde activiteiten is er ruimte om met lotgenoten verhalen en ervaringen te delen. Je ontmoet andere pleegkinderen en je ontdekt dat er veel meer van deze jongeren dezelfde dingen meemaken. De leiding bestaat uit een groot aantal vrijwilligers die werkzaam zijn binnen pleegzorg, studerend zijn in deze richting of zelf pleegouder zijn. Heb je zin om mee te gaan?

Aanmelden
Dit kan door het aanmeldformulier van de JIP website te downloaden, in te vullen, te (laten) ondertekenen en op te sturen.

Vragen?
Bezoek dan de JIP website of bel Koen Melis 06-40739639. Mailen kan ook.