Lezing: Anne Marie Reuzenaar – Natuurlijk! Zonder suiker

Lezing: Anne Marie Reuzenaar – Natuurlijk! Zonder suiker 2

Donderdag 15 maart geeft voedingsdeskundige Anne Marie Reuzenaar een lezing over suiker in Bibliotheek Drachten. Reuzenaar is auteur van de populaire boeken Natuurlijk! Zonder suiker en Natuurlijk! Elke dag echt eten. Haar nieuwe kookboek over goede en slechte suikers verschijnt begin 2018. 

Wist je dat muesli vaak 6,3 suikerklontjes per 100 g bevat? En in een ‘gezond’ drankje als Yakult 2,3 suikerklontjes per flesje zit? Reuzenaar, expert op het gebied van gezonde en eerlijke voeding, neemt je deze lezing mee in de wereld van suiker en laat zien hoe je etiketten op supermarktproducten moet lezen om suiker te vermijden. Inclusief een kopje koffie of thee met een suikervrije lekkernij.

Birgit Wienert, informatiespecialist & programmeur bij Bibliotheek Drachten: 
“Lekker eten en drinken, daar hou ik van. Het liefst kook ik met eerlijke, pure producten omdat dit gewoon heel lekker is. Als je leest hoeveel verborgen suikers er in heel veel producten uit de supermarkt zitten, daar schrik ik van. Het boek van Anne Marie Reuzenaar was echt een eyeopener voor mij. Ik ben zeer benieuwd naar haar tips!”

Kaarten voor deze lezing zijn te koop bij  de klantenservice in de bibliotheek én online via de website www.bibliotheekdrachten.nl.
 

Lezing Natuurlijk! Zonder suiker
Donderdag 15 maart, 19.30 – 21.30 uur
Kosten bibliotheekleden €6,- / niet leden €8,-

Lezing: Anne Marie Reuzenaar – Natuurlijk! Zonder suiker