Lezing over opvoeden en autisme in coronatijd

Lezing opvoeden en autisme

Bibliotheek Drachten organiseert online lezing over opvoeden en autisme tijdens de coronatijd

Online lezing: Autisme en opvoeden in Coronatijd, hoe doe je dat?
Dinsdag 2 februari, 20.00 – 21.15 uur
Gratis, aanmelden noodzakelijk
www.bibliotheekdrachten.nl

Waar gaat de lezing over

Soms is het best eenzaam als ouder van een kind met autisme of AD(H)D, zorgen delen is niet makkelijk en houden van je eigen kind is soms moeilijk. En dat maakt verdrietig. Speciaal voor jou en alle andere ouders die zich zo voelen geeft ervaringsdeskundige Nicole Hoogenboom op dinsdag 2 februari om 20.00 uur een gratis online masterclass via Bibliotheek Drachten.

Nicole Hoogenboom is ervaringsdeskundige en coach. Zij helpt je in de masterclass je sterker en daardoor beter te gaan voelen. Ze heeft zich gespecialiseerd in coaching van ouders met een kind met een autismespectrumstoornis en- of AD(H)D.

Wil je graag antwoord op de vraag hoe je beter voor jezelf kunt zorgen zodat je beter voor je kind kunt zorgen? Wil je graag energie overhouden en weten hoe je zelf om kunt gaan met de beperkingen die voor je kind voor zoveel onrust zorgen? En wil je met andere gelijkgestemde ouders in contact komen? Geef je dan op voor deze lezing.

Zoom

De lezing vindt plaats via het programma Zoom. Voor aanvang van de lezing ontvang je van de bibliotheek een mail met de Zoom-link en een handleiding om het programma te gebruiken.

Deelname

Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via de website van de bibliotheek: https://bibliotheekdrachten.op-shop.nl/454/autisme-en-opvoeden-in-coronatijd-hoe-doe-je-dat/02-02-2021.