Liefde voor je kind op Valentijnsdag in Papa Mama Cafe

Liefde voor je kind

Ben jij een papa of mama en vind je het leuk om andere ouders uit Smallingerland te ontmoeten? Dat kan!  Iedere maand is er op de woensdagochtend een Papa Mama Café in Drachten. 

Op Valentijnsdag ben je samen met je kind(eren) van 0 - 4 jaar van harte welkom in het Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten. Hier is een ontmoetingsplek waar ouders op een ontspannen en ongedwongen manier ervaringen en tips kunnen delen over alledaagse dingen in de opvoeding. Op woensdag 14 februari bespreekt pedagoge Brenda Bekkema tussen  10.00 en 11.30 uur het thema 'Liefde voor je kind'.

Liefde voor je kind
Wat een kind vooral nodig heeft om goed op te groeien is liefde, steun, stimulering en sturing. Waardering en het bespreken van emoties zijn belangrijke ingrediënten voor een liefdevol gezin. Pedagoge Brenda Bekkema bespreekt in het Papa Mama Café tips en geeft handvatten om je gezin met liefde te runnen.

Oppas voor de kleintjes
Iedere maandag organiseren wij (het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland) en Bibliotheek Drachten het Papa Mama Café. Het Papa Mama Café is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en drinken voor de kinderen. En het leuke en handige is: er is professionele oppas voor de kinderen aanwezig! 

Vooraf aanmelden via www.bibliotheekdrachten.nl (agenda) is wenselijk maar gewoon binnenlopen mag ook.