Nieuw! Website 12maandenzwanger.nl

12 maanden zwanger

Via de website 12maandenzwanger.nl kunnen toekomstige ouders tips krijgen om de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind te vergroten.

Huh? Je zult wel denken, 12 maanden zwanger kan toch niet? Nee, inderdaad, de gemiddelde zwangerschapsduur is 9 maanden. Maar wat nú als jij en je partner een paar maanden eerder beginnen met de voorbereidingen?

Want juist in die paar maanden vóór de zwangerschap, kun je zorgen dat je sneller en gezonder zwanger wordt en je een gezondere baby kunt krijgen! En ja, ook mannen kunnen hieraan bijdragen! Hier een paar handige tips om gezond zwanger te worden.

Het doel van de website 12maandenzwanger.nl is om je bewust te zijn van dat wat een gezonde zwangerschap kan bevorderen en om jongeren te begeleiden in het maken van verantwoorde keuzes rondom leefstijlgewoonten.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op: www.12maandenzwanger.nl

 

Andere website: www.nietofwelzwanger.nl 

Nietofwelzwanger.nl is een initiatief van TNO en de KNOV en biedt betrouwbare informatie over anticonceptie, gezond zwanger worden en gezond zwanger zijn. De website is ontwikkeld als onderdeel van een lespakket voor MBO jongeren.