Opvoedparty - Opvoeden is Samenspel!

Papa speelt met meisje

Op woensdag 3 oktober organiseren we tussen 14.00 n 16.00 uu weer een superfeestje met leuke weetjes, tips en trucs over opvoeden, opgroeien en gezondheid! Dit alles omdat het de Week van de Opvoeding is en de start van de Kinderboekenweek 2018 is. Het thema van de Week van de Opvoeding 2018 is ''Opvoeden is Samenspel'. Opvoeden doe je tenslotte niet alleen. Het thema van de Kinderboekenweek is Vriendschap. Het beloofd een middag vol met spelletjes, knutselen, tips, weetjes en informatie te worden. De koffie/thee staat klaar!

  • Voor ouders van kinderen van 0 t/m 12 jaar
  • De Opvoedparty is tussen 14.00 en 16.00 uur, dus kom niet te laat!
  • Gratis! Inclusief kopje koffie/thee
  • Gratis goodiebag!
  • Aanmelden is niet nodig

Logo Week van de Opvoeding

Stel je opvoedvraag

Tijdens de Opvoedparty zijn onze pedagogen aanwezig die je graag te woord staan bij je opvoedvragen en een handige tipkaart voor je hebben. Aan de hand van een draaiend rad doen zij een interactief stellingenspel met de ouders; erg leuk!

Knutselen met Silleke - raadspelletje in kletspotje

Je kind(eren) mogen een soort kletspotje knutselen. Dat is een glazen potje, waarin een aantal vragen (raadkaartjes) zitten. Deze kunnen de kinderen samen met vader of moeder thuis samen spelen. Het potje kan bij de workshop worden versierd. Of ze gaan een etiket maken die ze op het potjes kunnen plakken. De kaartjes kunnen ze uitknippen en in de potjes doen.

  • Korte workshop door Silleke
  • Gratis, inclusief materiaal
  • Aanmelden niet nodig, vrije inloop

En verder...

Geef een draai aan het reuzenrad, doe een greep in de grabbelton, raad het aantal suikerklontjes in drankjes, speel mee met het gezondheidsspel, vul een quiz in en maak kans op het winnen van een leuke prijs! We vieren ook de start van de landelijke Kinderboekenweek 2018 met als thema Vriendschap. Er liggen allemaal boeken over dit thema op ons feestje. 

Naast dit alles is er natuurlijk ook gewoon informatie te krijgen over opvoeden, opgroeien en gezondheid en staan onze medewerkers je graag te woord!

Gratis goodiebag!

We hebben samen met organisaties die meedoen aan de Week van de Opvoeding een gratis goodiebag met info en leuke producten voor je samengesteld! Met het boekje ''Spelenderwijs Opvoeden' van de Family Factory en een aardigheidje voor je kind. Let op: 1 per gezin, op = op.