Schoolprijs bij Kidsrun 2017

Schoolprijs bij Kidsrun

Zondag 11 juni 2017 is de Kidsrun van 'De 8 van Drachten'. Het gemeentelijk programma Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Smallingerland ondersteunt deze populaire jeugdloop van 1 mijl (1609 meter). Informeer naar de mogelijkheden op de school van uw kind(eren) voor deelname aan de Kidsrun.

Schoolprijs!

Dit jaar maken scholen kans op het winnen van een Schoolprijs wanneer ze het grootste percentage deelnemers hebben. De 1e prijs is €500,-, de 2e prijs €250- en de 3e prijs €100,-. De Schoolprijs is te besteden aan materialen om mee te bewegen op school.

Opgeven

Opgeven via scholen kan nog tot en met 21 mei aanstaande via www.8vandrachten.nl. Meer informatie over JOGG is te vinden op www.cjgsmallingerland.nl.

JOGG gemeente Smallingerland

Smallingerland is sinds juni 2012 een JOGG gemeente. Met de aanpak Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) werkt de gemeente aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Dit doet de gemeente vooral door voeding en beweging onder de aandacht te brengen en om van de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te maken. Jongeren van 0 tot 19 jaar, hun ouders en hun omgeving staan hierbij centraal. Er zijn watertappunten in de gemeente gecreëerd en er zijn regelmatig activiteiten rondom beweging en voeding. JOGG maakt onderdeel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland.