Start LEFF groep (Lifestyle, Energy, Fun & Friends)

Papa Mama Cafe thema SnoepGOED?

Wanneer je als ouder ziet dat je kind zich niet meer fit en energiek voelt is het goed om te weten dat gezinnen in Smallingerland gratis mee kunnen doen met het leefstijlprogramma LEFF (Lifestyle, Energy, Fun & Friends).

LEFF is een leuke club voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud boven een gezond gewicht en hun ouder(s). Gezond eten en plezier maken door spelletjes te doen en te sporten staan hierbij centraal.

Start LEFF-groep najaar 2020

In september (of oktober) 2020 start er weer een nieuwe groep. LEFF duurt 10 weken en is twee keer per week op dinsdag- en vrijdagmiddag van 16.00 – 18.00 uur in Brede School De Wiken in Drachten. De exacte startdatum is nog niet bekend.

Samen aan de slag

Kinderen en hun ouder(s) leren in tien weken hoe ze gezonde keuzes kunnen maken op gebied van voeding en bewegen. Volgens de oud-deelnemers leer je veel, beweeg je lekker en krijg je er nieuwe vrienden bij. Dat maakt LEFF zo leuk om te doen. Het ontmoeten van andere kinderen en ouders, het bewegen onder professionele begeleiding en het samenwerken aan een gezonde leefstijl zijn allemaal redenen om mee te doen aan LEFF.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Voor wie? Wanneer Locatie
Jongeren 7 t/m 12 jaar 01 september
16:00 tot 18:00
o.v.b. Brede School De Wiken