Thema Decemberstress in Papa Mama Cafe

Papa Mama Cafe thema Decemberstress

Alle (aanstaande) papa's en mama’s met hun kind(eren) van 0 tot en met 4 jaar zijn van harte welkom in het Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten. Een ontmoetingsplek waar ouders op een ontspannen en ongedwongen manier ervaringen en tips kunnen delen over alledaagse dingen in de opvoeding. In het Papa Mama Café op woensdag 13 december a.s. bespreekt pedagoge Dorothea Jans-Knol tussen  10.00 en 11.30 uur op interactieve manier het thema Decemberstress.

Thema Decemberstress
De decembermaand is een feestelijke maand, maar ook een drukke maand voor jonge gezinnen. Op woensdag 13 december krijgen de ouders tips van een pedagoge van het CJG en van elkaar. Ontspannen kunnen genieten van de feestdagen is tenslotte een stuk leuker dan een stressmaand beleven en uitgeblust het nieuwe jaar in gaan.

Oppas voor de kleintjes
Het Papa Mama Café wordt iedere maand georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland en Bibliotheek Drachten.

Het is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en drinken voor de kinderen. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. Vooraf aanmelden via www.bibliotheekdrachten.nl is wenselijk maar gewoon binnenlopen mag ook.