Voorleestips in Papa Mama Cafe

Voorleestips bij Papa Mama Cafe

Alle (aanstaande) papa's en mama’s met hun kind(eren) van 0 – 4 jaar zijn op woensdag 24 januari tussen 10.00 en 11.30 uur van harte welkom in het Papa Mama Café in Bibliotheek Drachten!

Dit maandelijkse Papa Mama Café wordt georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Smallingerland en de bibliotheek. Het is een ontmoetingsplek waar ouders op een ontspannen en ongedwongen manier ervaringen en tips kunnen delen over alledaagse dingen in de opvoeding.

Dit keer schuift BoekStartcoach Renny Bakker van Bibliotheek Drachten aan om te vertellen hoe leuk en belangrijk voorlezen is. Samen met je kind(eren) een boekje lezen en plaatjes bekijken, het is voor jong én oud vaak een heerlijk en rustgevend moment. Op woensdag 24 januari starten ook De Nationale Voorleesdagen 2018. Het Prentenboek van het Jaar 2018 is Ssst! De tijger slaapt, geschreven en geïllustreerd door Britta Teckentrup. 

Het Papa Mama Café is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en drinken voor de kinderen. Er is een oppas voor de kinderen aanwezig.

Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekdrachten.nl maar gewoon binnenlopen kan ook.