Weekje Weg voor gezinnen uit Smallingerland

Vakantieweek 2017

Ben je een tijd niet met vakantie geweest en leef je van een minimuminkomen? Dan is de volledig verzorgde groepsvakantie Weekje Weg van vrijdag 28 juli tot en met vrijdag 4 augustus op camping De Paasheuvel in Vierhouten (de Veluwe) wellicht iets voor jou.

Lekker een weekje er tussen uit tijdens de zomervakantie. Je betaalt een eigen bijdrage.

Weekje Weg

Weekje Weg is voor (eenouder)gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar (basisschool). De gemeente Smallingerland wil de komende zomer weer iets extra’s doen.

Per touringcar word je van Drachten naar de vakantiebestemming vervoerd. Je hebt de hele week gratis de beschikking over fietsen (vanaf 6 jaar) zodat je de mooie omgeving kunt verkennen.

Het recreatieteam organiseert op het terrein een paar keer per dag allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Verder staat een uitstapje naar attractiepark Slagharen op het programma en ontvang je kaartjes voor een golfslagbad.

Je verblijft met negen gezinnen in een groepsaccommodatie op De Paasheuvel. Er is een gezamenlijke woonkamer, keuken, sanitair en je hebt met je gezin een eigen slaapkamer. De week wordt begeleid door twee enthousiaste vrijwilligers. Alle maaltijden zijn inbegrepen.

Meer informatie

Belangstellenden kunnen zich melden bij Stichting Maatschappelijk Werk Fryslân in Drachten, contactpersoon mevrouw K.Jansma, telefoonnummer 0512-58 68 78.