Zeilvakantie Jongeren 11-15 jaar (en begeleider)

Zeilvakantie 2018

We gaan weer op vakantie! Ga je mee?

Kids for Freedom(K4F) bestaat sinds 2002 en neemt kinderen mee op vakantie die door verschillende privéomstandigheden niet op vakantie kunnen.Sinds 2017 heeft K4F ook een Nederlandse afdeling (K4FN) zodat ook onze Nederlandse jeugd mee kan!

In 2017 zijn we met een groep jeugd uit Heerenveen afgereisd naar Turkije. We zijn met elkaar het vliegtuig ingestapt en in Turkije begon het zeilavontuur van een week over de Middellandse zee! De jeugd en de begeleiders hebben genoten van deze reis! Er waren kinderen van 11 tot 15 jaar uit vele verschillende landen. En er zijn veel nieuwe vriendschappen gesloten tijdens de reis.

Na deze reis zijn er ook nog eens leuke matches ontstaan tussen sponsorbedrijven en jongeren. Dit gaan we ook in 2018 proberen te verzorgen. Op die manier kan je genieten en ook nog aan je toekomst denken.
Heb je hulp of steun nodig tijdens of na de reis? Dan zijn we er ook voor jou! We hebben namelijk professionele reisbegeleiders waar je op kunt bouwen!

Voor wie?

Kun je niet op vakantie? Wil je even nergens aan denken? Meld je bij ons aan en misschien mag je wel mee! We gaan natuurlijk wel eerst in gesprek met jou en je ouders of begeleiders om te kijken of je in aanmerking komt voor de reis.

Deze reis wordt je aangeboden door ondernemers uit de gemeente Heerenveen en Smallingerland. Het (nog) niet mogelijk om kinderen uit andere gemeenten mee te nemen. Woon of verblijf je hier mag je reageren. Je moet wel tussen de 11 en 15 jaar zijn. Je hebt ook toestemming nodig van je ouders of verzorgers want zij moeten hier namelijk ook voor tekenen.

Zeilvakantie 2018 naar Turkije!

De volgende vakantie staat gepland voor 14 t/m 21 juli 2018.

We gaan per vliegtuig naar Turkije waar we de rest van de jeugd en andere begeleiders gaan ontmoeten. Je eigen begeleiders reizen natuurlijk met je mee. Als we zijn aangekomen liggen daar zeilboten op ons te wachten die van alle gemakken zijn voorzien. We doen elke dag een prachtige locatie aan waar we aanleggen en overnachten. Er zijn begeleiders mee en elke boot heeft een eigen schipper. Elke dag kan je je laten schminken, sieraden maken, voetballen, zwemmen en er is elke avond disco en aan het eind van de week een bootjesrace en een groot slotfeest!

Informatie-avond

We houden ruim voor de reis een informatieavond in Heerenveen zodat we je alles uit kunnen leggen en je ons en je reisgenoten kunt leren kennen. Hier word je voor uitgenodigd als je na je aanmelding bericht hebt gekregen dat je mee mag.

Organisatie

Geert Bosman, Grandcafe ’t Gerecht (sponsorcontact)
Erik Zwanenburg, Zwanenburg projecten


Voor vragen over de aanmelding en de reis kan je contact opnemen

Jolanda Kraaijeveld, tel. 06-29548480 (organisatie/reisbegeleider)
E-mail: jolandakraaijeveld35@gmail.com

Zeilvakantie 2018 2